CertyHub yrityksenä

Olemme Pohjoismaiden johtava sertifiointipalveluiden tarjoaja!

CertyHub perustettiin tarjoamaan laajemmin tietoa sertifiointipalveluista sekä auttamaan asiakkaitamme todentamaan osaamisensa sertifiointien kautta. Me CertyHubilla haluamme auttaa sinua tai organisaatiotasi koko prosessin ajan ja edesauttaa tärkeiden sertifikaattien hankkimisessa. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat hoidettua sertifiointiasiansa mahdollisimman tehokkaasti ja joustavasti.

Toteutamme sertifiointeja tunnetuimpien kansainvälisten partnereiden kanssa, jotta voimme tarjota alan laadukkaimman palvelun asiakkaillemme. Haluamme panostaa toiminnassamme selkeyteen ja sitä kautta asiakastyytyväisyyteen kaiken kokoisten yritysten sekä myös yksityishenkilöiden kanssa.

Haluamme myös opastaa sertifiointiasioissa kaikkia niitä tarvitsevia, ja vastata kysymyksiin kuten millaisia sertifiointeja on mahdollisuus suorittaa tai millaisia hyötyjä sertifioinnit tuovat niin yksilöille kuin yrityksille, sekä tarjota enemmän informaatiota eri testikeskuksistamme ja testiaikatauluista. Haluamme myös toiminnallamme nostaa esiin sertifiointien tarjoajien ja testioperaattoreiden profiileja.

Yhteistyökumppanimme

Etsimme CertyHub:lle Kehityspäällikköä 30h/vko ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Työtehtävät

Työtehtäväsi on pääsääntöisesti sertifiointiliiketoiminnan uusien asiakkuuksien hankkiminen ja kehittäminen, B2B-myynti ja markkinointi. Asiakkuutemme ovat perinteisesti vuosia kestäviä suhteita, ja työtehtäviin kuuluu asiakassuhteiden hoitaminen pitkällä aikavälillä. Lisäksi pääset ideoimaan uusia palveluita ja kehityskohteita. Työnkuvaa pääset muokkaamaan itsesi näköiseksi. Uudet asiakkuudet voivat sisältää mm. yrityksiä, akateemisia instituutioita tai järjestöjä. Työ tapahtuu tiimissä, jossa kollega vastaa testikeskustoiminnasta.

Työhösi kuuluu myös ajoittain testikeskukseen paikan päälle saapuvien asiakkaiden vastaanottaminen, sisään kirjaaminen sekä henkilöiden valvominen testiprosessin ajan. Huolehdit myös, että kaikki sujuu prosessin mukaisesti aina testin päättymiseen ja asiakkaan uloskirjaamiseen asti.

Työskentely tapahtuu pääosin Pohjois-Tapiolan toimistolla, mutta perehdytyksen jälkeen voit myös tehdä etänä työtehtävien niin salliessa. Tulevaisuudessa töitä tehdään ajoittain myös Göteborgin toimistolla myynti- ja valvontatehtävissä.

CertyHub:n tiimi kouluttaa työntekijät jokaiseen tehtävään. Valvontatehtäviin kuuluu lisäksi työntekijän sertifikaatin suorittaminen yhteistyökumppaneidemme prosesseihin ja järjestelmiin.

Työaika tulee olemaan noin 30h/viikko. Tuntimäärää on tulevaisuudessa mahdollisuus kasvattaa tarpeen mukaan. Palkka sisältää kuukausipalkan sekä yrityksen menestykseen sidotun bonuksen.

Edellytykset

Haemme proaktiivista ja työhön reippaasti tarttuvaa ammattilaista vahvistamaan tiimiämme. Voit olla urasi alussa tai jo kokeneempi myynnin ja markkinoinnin tekijä.

Tehtävät sisältävät monipuolisesti asiakaspalvelua, edellyttäen myös tarkkuutta, kärsivällisyyttä sekä positiivista otetta työskentelyyn.

Arvostamme aiempaa kokemusta asiakkaiden kanssa työskentelystä sekä tavoitteellisesta kehittämisestä. Koet myös luontevaksi asioida erilaisten ihmisten kanssa suomeksi ja englanniksi (muu kielitaito on etu). Sinulla on hyvät perus IT-taidot (Office).

CertyHub tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen, mukavan työympäristön ja kannustavan viiden hengen tiimin, jolta saat tukea kaikissa tilanteissa.

Miksi töihin CertyHub:lle?

Työyhteisömme on reilu, kannustava, ammattimainen ja helposti lähestyttävä. Teemme töitä kovaa ja innolla, kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikkea ei voi eikä tarvitse itse tietää, jolloin avuliaat työkaverit varmistavat, että saat tarvittavan tuen työhösi. Meillä saat olla rehellisesti oma itsesi ja annamme sinulle tilaa kehittää ja kehittyä porukassamme. Suosimme joustavuutta ja aitoja kehitysmahdollisuuksia kaavamaisuuden ja jähmeiden prosessien sijaan. Nyt palkattava henkilö pääsee loistamaan haettavassa roolissa, mutta huomioimme tulevaisuuden toiveet ja kehityspolut toiveidesi ja kykyjesi mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan CV:n ja hakemuksen kera mahdollisimman pikaisesti. Muistathan laittaa myös palkkatoiveen. Lisätietoja tehtävästä antaa Sonja Korhonen; sonja.korhonen@certyhub.com; +358 30 660 6130 klo 12-15 arkipäivinä.

CertyHub – alan suunnannäyttäjä

CertyHub keskittyy ihmisten sertifioimiseen ja osaamisen todentamiseen ammattimaisesti ja tietoturvallisesti. Tekemisessämme yhdistyvät vastuullinen ja ketterä toiminta sekä vankka vuosikymmenten kokemus ja asiantuntemus alalta. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Göteborgissa.Toimimme yhteistyössä isojen kansainvälisten tekijöiden kanssa, jotka jakavat visiomme laadukkaasta osaamisen todentamisen edistämisestä ja vastuullisesta liiketoiminnasta.

Ota yhteyttä

Tuliko mieleen kysyttävää palveluistamme? Kerromme mielellämme lisää!