CertyHub yrityksenä

Olemme Pohjoismaiden johtava sertifiointipalveluiden tarjoaja!

CertyHub perustettiin tarjoamaan laajemmin tietoa sertifiointipalveluista sekä auttamaan asiakkaitamme todentamaan osaamisensa sertifiointien kautta. Me CertyHubilla haluamme auttaa sinua tai organisaatiotasi koko prosessin ajan ja edesauttaa tärkeiden sertifikaattien hankkimisessa. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat hoidettua sertifiointiasiansa mahdollisimman tehokkaasti ja joustavasti.

Toteutamme sertifiointeja tunnetuimpien kansainvälisten partnereiden kanssa, jotta voimme tarjota alan laadukkaimman palvelun asiakkaillemme. Haluamme panostaa toiminnassamme selkeyteen ja sitä kautta asiakastyytyväisyyteen kaiken kokoisten yritysten sekä myös yksityishenkilöiden kanssa.

Haluamme myös opastaa sertifiointiasioissa kaikkia niitä tarvitsevia, ja vastata kysymyksiin kuten millaisia sertifiointeja on mahdollisuus suorittaa tai millaisia hyötyjä sertifioinnit tuovat niin yksilöille kuin yrityksille, sekä tarjota enemmän informaatiota eri testikeskuksistamme ja testiaikatauluista. Haluamme myös toiminnallamme nostaa esiin sertifiointien tarjoajien ja testioperaattoreiden profiileja.

Yhteistyökumppanimme

Ota yhteyttä

Tuliko mieleen kysyttävää palveluistamme? Kerromme mielellämme lisää!