CertyHub yrityksenä

Olemme Pohjoismaiden johtava sertifiointipalveluiden tarjoaja!

CertyHub perustettiin tarjoamaan laajemmin tietoa sertifiointipalveluista sekä auttamaan asiakkaitamme todentamaan osaamisensa sertifiointien kautta. Me CertyHubilla haluamme auttaa sinua tai organisaatiotasi koko prosessin ajan ja edesauttaa tärkeiden sertifikaattien hankkimisessa. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat hoidettua sertifiointiasiansa mahdollisimman tehokkaasti ja joustavasti.

Toteutamme sertifiointeja tunnetuimpien kansainvälisten partnereiden kanssa, jotta voimme tarjota alan laadukkaimman palvelun asiakkaillemme. Haluamme panostaa toiminnassamme selkeyteen ja sitä kautta asiakastyytyväisyyteen kaiken kokoisten yritysten sekä myös yksityishenkilöiden kanssa.

Haluamme myös opastaa sertifiointiasioissa kaikkia niitä tarvitsevia, ja vastata kysymyksiin kuten millaisia sertifiointeja on mahdollisuus suorittaa tai millaisia hyötyjä sertifioinnit tuovat niin yksilöille kuin yrityksille, sekä tarjota enemmän informaatiota eri testikeskuksistamme ja testiaikatauluista. Haluamme myös toiminnallamme nostaa esiin sertifiointien tarjoajien ja testioperaattoreiden profiileja.

CertyHub on osa SwanIT-konsernia, joka toimittaa keskisuurille ja suurille yrityksille alan parhaat IT-infrastruktuuri ja -ylläpitoratkaisut. Lisätietoa SwanIT:n toiminnasta löydät verkkosivuilta www.swanitgroup.com.

Yhteistyökumppanimme

Yhteystiedot

Puhelin ja sijainti

  • Asiakaspalvelu (testeihin ja käytäntöihin liittyvät asiat):
    0600 411
     132 (0,99€ + pvm)

  • Vaihde (yhteistyökyselyt): +358 30 660 6120

  • Spektri Business Park Trio-talo, 1 krs.
    Metsänneidonkuja 8, 02130 Espoo

Etsimme joukkoomme jatkuvasti osaavia tekijöitä!

Etsimme tiimiimme jatkuvasti osaavia tekijöitä osa-aikaiseen työhön testivalvojan tehtäviin.

Hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen työhakemus ja CV osoitteeseen info@certyhub.com. Jos sinulla herää kysymyksiä työtehtäviin liittyen, ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä

Tuliko mieleen kysyttävää palveluistamme? Kerromme mielellämme lisää!