Digitalisoi paperitestisi kanssamme

CertyHubin ympäristöystävällinen digitalisointipalvelu edesauttaa organisaatiotasi säästämään kustannuksissa sekä tehostamaan yritystoimintaa.

Paperisten sertifikaattien digitalisointi

Digitalisointi tuo mukanaan monia hyötyjä. Paperitestien digitalisointi on helppo ja tehokas tapa suojella luontoa sekä auttaa yrityksiä saavuttamaan tavoitteita aikaa ja rahaa säästämällä. Digitalisointi myös lisää tehokkuutta, vaikkakin sertifikaattien digitaalinen muoto ei välttämättä omaa samaa tunteikasta painoarvoa kuin perinteiset paperisertifikaatit.

 • Säästää rahaa

  Sähköinen viestintä, arkistointi ja skannaus kasvattaa työn tuottavuutta ja samalla pienentää kustannuksia, kun turha paperin tulostaminen vähenee.

 • Säästää aikaa

  Digitaalisen tietokannan avulla kaikki informaatio on helposti saatavilla ja muokattavissa, joka voidaan nopean käsittelyn jälkeen lähettää suoraan vastaanottajalle.

 • Kasvattaa työn tuloksellisuutta

  Digitaalinen prosessi säästää aikaa paperitöiltä ja antaa työntekijöille enemmän aikaa keskittyä kiireellisempiin tehtäviin.

 • Suojelee luontoa

  Digitalisoitu palvelu on 100 prosenttisesti paperitonta.

 • Antaa valtuuksia valita

  Digitaalinen prosessi tarjoaa asiakkaillesi ja työntekijöillesi vapauden valita millaisessa tiedostomuodossa he haluavat sertifikaatin vastaanottaa.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää, millainen digitalisointipalvelu olisi juuri teidän organisaationne tarpeisiin sopiva.