Varaa
yksityistilaisuus
organisaatiollesi

CertyHubin yksityistilaisuus on turvallinen ja moderni sertifointiratkaisu kaikenkokoisille organisaatioille.

CertyHub tarjoaa täyden palvelun sertifiointiprosessit jokaisen yrityksen tarpeisiin ja kaikenkokoisille organisaatioille. Palveluumme sisältyvät yksityiset ja modernit tilat, jossa palvelualttiit sertifiointivastaavamme pitävät huolen asiakkaistamme sekä koko prosessin sujuvuudesta. Sertifiointiprosessi voidaan suorittaa sujuvasti yhden työpäivän aikana, mutta voit varata tilamme yrityksenne käyttöön myös useammaksi päiväksi tai viikoksi riippuen organisaationne tarpeesta. Yksityistilaisuuden varatessasi koko palvelu, sertifiointitilat sekä siihen tarvittavat laitteet ovat yksinoikeudella yrityksenne käytössä, mikä tekee prosessista teidän yrityksenne näköisen ja erityisesti flunssa- ja viruskaudella turvallisemman.

Voit varata liikkuvan testikeskuksemme myös oman yrityksesi tiloihin. Me pidämme huolen siitä, että prosessi sujuu mutkattomasti ja tuomme mukanamme kaiken tarvittavan laitteiston sekä tietokoneet sertifiointeja varten. Lisäksi tiimimme on paikalla koko sertifiointiprosessin ajan varmistamassa laitteiston ja koko testiympäristön toimivuuden, sekä valvomassa itse testien suorittamista ja aikataulussa pysymistä. Varaattehan tiimillemme aikaa ympäristön pystytykseen ja laitteiden testaamiseen noin tunnin ennen prosessin aloittamista. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat hoidettua sertifiointiasiat tehokkaasti turvallisessa ympäristössä.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää, millainen yksityistilaisuus olisi juuri teidän organisaationne tarpeisiin sopiva.