Espoo

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin Kvintti-talon pohjakerrokseen. Tervetuloa!

Näin löydät meille

Espoon testikeskus sijaitsee Pohjois-Tapiolassa Spektri Business Parkissa, Kvintti-rakennuksen pohjakerroksessa:

Kysyttyä

Suurimpaan osaan testejä vaaditaan yksi virallinen, kuvallinen henkilöllisyystodistus ja toinen henkilökohtainen kortti, jossa tulisi näkyä nimi sekä allekirjoitus (esimerkiksi pankkikortti käy hyvin). Kummankin kortin tulee olla voimassa. Paikalle on hyvä saapua hyvissä ajoin, mielellään 30 minuuttia ennen testiajan alkua, jotta aikaa jää riittävästi sisäänkirjausprosessiin.

Itse testiin opiskelun lisäksi kunkin testioperaattorin sääntöihin on hyvä tutustua huolellisesti ennen testiin saapumista. Syöminen ja juominen testitilassa on kiellettyä, eikä henkilökohtaista omaisuutta (mm. kännykkä, käsilaukku yms.) saa viedä testitilaan.

Joissakin testeissä alustavan testituloksen saa jo heti testin suorittamisen jälkeen paikan päällä testikeskuksessa. Joissakin testeissä tuloksia saattaa joutua odottamaan jopa kuukauden. Tämä riippuu täysin testistä. Suurimmassa osassa tapauksista testin jälkeen saa kuitenkin alustavan tuloksen saman tien, ja tarkemmat viralliset tulokset saapuvat testin tehneelle myöhemmin sähköpostilla.

CertyHub-testikeskus sijaitsee Pohjois-Tapiolassa Spektri Business Parkissa, Kvintti-rakennuksen pohjakerroksessa. Lähin metroasema on noin vartin kävelymatkan päässä sijaitseva Aalto Yliopisto. Lähimmät linja-autopysäkit ovat Tietäjä (bussit 550 ja 555) ja Keijuniitty (bussi 111). Mikäli paikalle haluaa tulla autolla, Spektri Business Parkin edestä löytyy parkkipaikkoja. Parkkimaksu on 1€/tuonti ja voit maksaa parkkimaksun sovelluksella tai parkkiautomaattiin.

Voit tarkastella vapaita testiaikoja reaaliajassa testioperaattoreiden nettiajanvarausjärjestelmissä, tai vaihtoehtoisesti käyttää Premium Fast Track-palveluamme, mikäli haluat että teemme Pearson VUE:n testivarauksen puolestasi. Olethan ryhmätiedusteluissa yhteydessä meihin suoraan sähköpostilla bookings@certyhub.com

Muutokset jo varattuihin testiaikoihin ja testiaikojen peruutukset tapahtuvat testioperaattoreiden nettiajanvarausjärjestelmien kautta. Mikäli nettiajanvarauksen kanssa on ongelmia, kannattaa olla suoraan yhteydessä testioperaattorin asiakaspalvelukeskukseen. Mikäli me olemme tehneet varauksen puolestasi, ilmoitathan muutoksesta/peruutuksesta suoraan meille joko sähköpostilla bookings@certyhub.com tai puhelimitse 0600 411  132 (0,99€ +pvm) mahdollisimman pian. Peruutustapauksissa noudatetaan kunkin testioperaattorin omia peruutusehtoja.

Suosittelemme testiin tulevia saapumaan paikalle hyvissä ajoin ennen testiajan alkua, kuitenkin viimeistään 30 minuuttia ennen. Voimmeko päästää myöhästynyttä testiin tulijaa suorittamaan testiä, riippuu ko. testipäämiehen säännöistä koskien myöhästymisiä, sekä senhetkisestä varaustilanteestamme (esim. onko heti tämän ajan perään tulossa seuraava testin tekijä). Mikäli myöhästyt, ilmoitathan siitä meille pikimmiten puhelimitse 010 3485000.

Spektri Business Parkissa on kaksi lounasravintolaa, jonne voi mennä ruokailemaan ennen/jälkeen testin suorittamista. Spektri Business Parkin lähellä sijaitsee myös S-Market, jonka yhteydessä on kahvila ja ravintola Fafa’s. Aalto Yliopiston läheisyydestä Otaniemen puolelta löytyy myös ruokapaikkoja.

Kumppaneidemme sääntöihin kuuluu, että testin tekevien ystävät, lapset, puolisot sekä muut vierailijat eivät valitettavasti voi olla testikeskuksen tiloissa testin aikana. Spektri Business Parkin alakerrassa on kahvila-ravintola, jossa voi odottaa testin tekijää testin ajan.

Taukopolitiikka määräytyy kunkin testioperaattorin ja testipäämiehen mukaan. Joihinkin testeihin sisältyy tauko, mutta suurimmassa osassa taukoa ei ole sisällytetty testiaikaan. Tällöin voi kuitenkin yleensä testipäämiehen säännöistä riippuen pitää pienen tauon, jolloin testikello ei kuitenkaan pysähdy. Testiajoista huolehtiminen on testin tekijän omalla vastuulla. Testikeskuksesta poistuminen sekä lokerolla käyminen on tauon aikana kiellettyä. Kunkin testin taukopolitiikasta kerrotaan jokaiselle testin tekijälle erikseen ennen testin alkua.

Mikäli olet varannut ja maksanut testisi jo suoraan Kryterion:n, Pearson VUE:n, Scantron:n, PSI:n tai RedHatin nettiajanvarausjärjestelmässä, sinun ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua CertyHubille. Tieto ilmoittautumisesta siirtyy testioperaattorin kautta meille.

Voimme tehdä varauksen puolestasi kaikkiin Pearson VUE:n tarjoamiin IT-testeihin.

Jos tarvitset sertifioinnit nopeasti tai et kiireiltäsi ehdi perehtymään Pearson VUE:n varausjärjestelmään, me voimme tehdä varauksen puolestasi! Palvelun hinta on 70e (+24% alv), joka tulee testihinnan päälle. Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella.

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY