Tehtävämme on auttaa ihmisiä todentamaan heidän osaamistaan erilaisten sertifikaattien ja testien muodossa. Testikeskuksissamme käy päivittäin eri alojen edustajia IT-ammattilaisista personal trainereihin ja viisuminhakijoista korkeakouluopiskelijoihin. Heidän turvallisuutensa takaamiseksi olemme suunnitelleet testitilat niin, että viruksen leviäminen ja pisaratartunnan mahdollisuudet olisivat minimaaliset.

Turvallisuuden ja sairauksien ennaltaehkäisyn merkitys on korostunut entisestään pandemian puhjettua. Testintekijöiden turvallisuuden varmistamiseksi olemme hankkineet Genano-ilmanpuhdistajia, jotka eliminoivat ja desinfioivat 99,99% kaikista ilman epäpuhtauksista, allergeeneista ja toksiineista. Niiden lisäksi noudatamme THL:n suosituksia käyttämällä kasvomaskeja, pitämällä huolta turvaväleistä ja desinfioimalla kosketuspinnat perusteellisesti käytön jälkeen. Nämä toimenpiteet ovat mahdollistaneet testikeskuksen auki pitämisen ja asiakkaidemme turvallisuuden koko pandemian ajan.

Asiakkaiden turvallisuus kaiken keskiössä

Olemme kiinnittäneet huomiota myös testitilojen pohjaratkaisuun tiloissa kulkemisen helpottamiseksi ja ylimääräisten kontaktien välttämiseksi. Lisäksi turvavälejä ja maskin käyttöä noudatetaan tarkasti kaikkialla testikeskuksessa ja käsidesiä on aina saatavilla.

Pohjatyön lisäksi meillä on tarkat menetelmät testikeskusten puhtaanapitoon. Desinfioimme kaikki kosketuspinnat, kuten esimerkiksi näppäimistöt, ovenkahvat ja sisäänpääsylaitteet aina käytön jälkeen. Lisäksi yleisiä tiloja puhdistetaan päivän mittaan ensin pesuaineilla ja sitten desinfioimalla. Vedellä ja saippualla peseminen vähentää epäpuhtauksien ja bakteerien määrää ja desinfiointi tartunnan ja viruksen leviämisriskiä.

Helppo ja huoleton sertifiointiprosessi

Oman osaamisen todentaminen voi tuntua jännittävältä tai stressaavalta. Siksi haluamme varmistaa, että jokainen testintekijä tuntee olonsa mahdollisimman mukavaksi tullessaan testikeskuksellemme. Pidämme huolen kaikesta tarvittavasta, jotta kukin voi keskittyä omaan suoritukseensa sata prosenttisesti.

Onko tietyn sertifikaatin suorittaminen sinulle ajankohtaista? Tule tekemään se meille! Lue lisää testikeskuksistamme täältä.